Staff

Boris Feldman Afgestudeerd als professioneel masseur aan de internationaal bekende Hogeschool van Kiev, Oekraine, Afgestudeerd als fysiotherapeut aan de internationaal bekende Hogeschool van Amsterdam. Ruim 20 jaar ervaring met massage en fysiotherapie in Amsterdamse vijfsterrenhotels, klinieken, ziekenhuizen en revalidatiecentra. Post-HBO opleiding neuromusculaire therapie en Feldenkrais Fysiotherapie en massage op vrijwillige basis voor Hadassah International Medical Relief Association, Jerusalem. Trainer stoelmassage en medische massage (door heel Nederland).

Marian Schutte Massage is een manier om het lichaam te herinneren aan zijn eindeloze bewegingsmogelijkheden. Door middel van massages wil ik de bewustwording van het lichaam vergroten. Ik wil ruimte maken om spanning en onnodige verkramping te laten wegvloeien Daarvoor gebruik ik een breed spectrum aan methoden, varierend van het inwerken op de diepliggende spieren, het soepel maken van gewrichten, en het oprekken van de langgerekte spieren, tot en met het verhogen van de energie. Ik gebruik daarvoor de methoden van de Esalen massage, maar ook speciale sportmassages en reflexologie om meer ontspanning en rust in lichaam en geest te brengen."

Team van Medical Massage Service - is actief in de Benelux, Duitsland en Frankrijk,UK,Rusland en Oekraine - ontplooit activiteiten voor een Nederlands en een internationaal publiek; - beschikt over een international team die tezamen 18 talen spreken; - biedt korte en lange stages aan jongeren om de nieuwe generatie een kans te geven - koestert doorgewinterde werknemers die een rijkdom aan levens- en werkervaring inbrengen - heeft een multi-inzetbaar en zeer flexibel team

Luciano Kross             Ik ben al zeer geruime tijd professioneel masseur en therapeut.
Door jaren ervaring zijn de verschillende therapieën en massage stijlen versmeden tot een unieke en persoonlijke stijl die aangepast is aan het individu en heilzaam werkt op een breed spectrum. Mijn behandelingen bestaan afzonderlijk of uit een combinatie van:
Homeopathie, Aroma therapie, Reiki, Voet Reflexologie,Shiatsu, Tui Na, Tai Chi Stoel massage, Ayurvedische -, Neuro Lymfatische -,Zweedse -, Deep tissue - & Sport massage.
Balans is voor mij de essentie!

 Caspar Veeger Van jongs af aan masseerde ik al mijn ouders, mijn broers en mijn vrienden. Doordat ik goed kon aanvoelen waar mensen hun spanning hadden opgeslagen, wist ik vaak hiermee hun klachten te verhelpen.

Later toen ik mijn bodywork meer professioneel ging uitoefenen, ontdekte ik hoe verschillend iedereen is en tegelijkertijd hoeveel overeenkomsten we eigenlijk hebben. Iedereen heeft zijn eigen tempo en hindernissen, maar we moeten allemaal een gelijksoortig traject afleggen, ieder op zijn eigen manier.

Bodyshift Massage

In 1992 volgde ik een opleiding massage bij Barry Pluke, die mij de fijne kneepjes van de Bodyshift Massage bijbracht. Bodyshift is een holistische vorm van massage die gebruik maakt van de ‘lock’ en ‘key’ methode. De basis van deze massage wordt gevormd door een gefixeerde greep (de ‘lock’ genoemd) en een ritmisch bewegende ‘key’, die het weefsel rond de ‘lock’ activeert.

Het effect is een extra stretch van dit spierweefsel, die de bloedcirculatie bevordert, je accu doet opladen en je een weldadige ontspanning geeft.

Herstel je evenwicht en herwin je ritme met een Bodyshift massage.

Meer weten?
Kijk op www.bodyshift.nl
 

 

.

    

 

 

Refer-a-friend

 

Medical Massage Service Scholeksterlaan 86  3645 KD Vinkeveen

Route

0297 265 802

 info@medical-massage.nl

www.medical-massage.nl

Fysiotherapeut