Fysiotherapeut

Zoekt u een fysiotherapeut in de buurt van Mijdrecht?

Onze professionele masseurs staan altijd voor u klaar

Uniek in Nederland staat de Medical Massage Service ook last-minute voor u klaar. Lange werkdagen op kantoor zijn niet bevorderlijk voor de lichamelijke conditie. Rug-, schouder- en nekklachten zijn vaak het gevolg van langdurig hetzelfde werk verrichten. Heerlijk is het dan als u met één klik de Medical Massage Service kan bestellen. De MMS bestaat uit professionele en gekwalificeerde masseurs en fysiotherapeuten die uw pijn graag verlichten. Met 20 jaar ervaring kunt u rekenen op de deskundigheid van elke masseur. In samenwerking met het Amsterdamse Salbar Health Concept zorgt MMS voor een gezondere levensstijl. Ontdek meteen welke diensten de MMS verzorgt.

Voor een masseur in de buurt van Mijdrecht kunt u bij ons terecht Als oprichter wil Boris Feldman een gezonde levensstijl integreren in het dagelijkse leven. Daarom richtte hij de Medical Massage Service op die zowel bij u thuis als op kantoor komt. Massage therapie verlost u van spanning en hectiek in uw leven. Onze fysiotherapeuten zijn werkzaam in Mijdrecht en omstreken. Ze zijn discreet en ethisch, opgeleid en ervaren.

Klanten reageren positief: ‘Boris Feldman is de absolute top als het gaat over massages. Ik heb andere therapeuten in Amsterdam geprobeerd, die op zich best redelijk waren. Maar bij Boris krijgt het woord ‘massage’ een compleet andere dimensie. De therapeuten begrijpen mij onmiddellijk en passen hun behandeling op mijn behoeften aan.’

– J. Reynolds, Amsterdam

Waarbij helpt massage therapie?

  • Helpt bij het omgaan met spanning
  • Zorgt voor positief denken
  • Bevordert de intellectuele alertheid
  • Stimuleert de creativiteit
  • Bespoedigt herstel
  • Zorgt voor meer zuurstof en voedingsstoffen in het bloed en de belangrijkste organen zoals hart en longen
  • Zorgt voor een extra steuntje in de rug bij een revalidatie of herstel

Bestel nu uw ontspannende of fysiotherapeutische massage Wij staan voor u klaar van zodra u belt. Ga nu naar onze website voor het downloaden van een gratis introductiewaardebon ter waarde van €35,-. Van bedrijfsmassages tot persoonlijke benadering, zowel medische fysiotherapie als therapeutische massage, onze fysiotherapeut in de buurt van Mijdrecht is maar één klik van u verwijderd.

    

 

 

Refer-a-friend

 

Medical Massage Service Scholeksterlaan 86  3645 KD Vinkeveen

Route

0297 265 802

 info@medical-massage.nl

www.medical-massage.nl

Fysiotherapeut