Mobiele Fysiotherapie en Massage Diensten.

Medical Massage Service is gevestigd in Amsterdam.

MMS is een joint venture met Salbar Health Concept en masseert voor hotels, bedrijven en particulieren in Amsterdam en Utrecht, Schipholrijk  en de Ronde Venen 

Wij zijn reeds 18 jaar actief in het helpen van mensen op het gebied van massage, fysiotherapie en persoonlijk advies.

Ook hebben wij een massage en fysiotherapie praktijk in Vinkeveen op Scholeksterlaan 86 verder werken wij op locatie bij diverse bedrijven in Amsterdam,Haarlem en Emnes en  in diverse 5* hotels in Amsterdam centrum. 

 *in Amsterdam zijn we mobiel werkzaam bij patienten op locatie, bij de bedrijven of  in hotels.

wij brengen aanrijkosten en parkeerkosten in rekening.

Fysiotherapie & Massagepraktijk in Vinkeveen
 
Salbar Fysiotherapie Medical Massage Service Praktijk
 
 
'Mijn cliënten van de welzijnsmassage en medische massage benaderen mij vaak met de vraag of ik ze kan helpen de grote spanning waar zij onder staan, te verlichten. Ze willen zich bewust worden van hun eigen lichaam, kleine en complexe blessures, van bijvoorbeeld danslessen, genezen, of gewoon prettig ontspannen. Mijn behandelruimte is een rustige, warme en kalme oase in het hart van Vinkeveen. Een ontspannende massagebehandeling kan de spanning en drukte van alledag wegnemen en u beter doen voelen over u zelf en de wereld. 
 
- Boris Feldman 
 
Medical Massage Service
Scholeksterlaan 86
3645 KD Vinkeveen
MMS: één bedrijf met eindeloze mogelijkheden
 
MMS werkt met een ongekend groot netwerk van hooggekwalificeerde masseurs, fysiotherapeuten, osteopatenintegratieve therapeuten en acupuncturisten. U kunt bij ons terecht voor ontspanningstechnieken, pijnvermindering en blessurebehandelingen. Daarnaast adviseren wij u over uw optimale bewegingsmogelijkheden. We helpen u bij lichaamsbewustwording en algemeen welbevinden. Belangrijke derde pijler van MMS zijn de zeer specialistische massages en therapieën. Denk aan de Zweedse massage, heten-stenen massage, diepweefsel massage, sportmassage, aromatherapieën, shiatsu, en structurele integratie therapie. Onze diensten zijn altijd op maat gesneden. MMS is flexibel en past zich aan individuele behoeften aan.
 
  
 
 
 
Uw tevredenheid is ons streven.
 
Bel ons en ervaar zelf het verschil!
 
0297 265 802

Route

    

 

 

Refer-a-friend

 

Medical Massage Service Scholeksterlaan 86  3645 KD Vinkeveen

Route

0297 265 802

 info@medical-massage.nl

www.medical-massage.nl

Fysiotherapeut