Services

Therapie op topniveau

MMS biedt u

- persoonlijke   benadering                                                                                                   

- service om de hoek in hartje Vinkeveen

- zowel medische fysiotherapie als therapeutische massage

- gecertificeerde therapeuten van topniveau met meerdere specialisaties

- uniek in Nederland: mogelijkheid last-minute afspraken

- geen 9-tot-5 mentaliteit: ook therapie buiten kantoortijd

MMS is BIG-geregistreerd en werkt samen met  zorgverzekeraars

Uniek in Nederland: naast medische fysiotherapie biedt MMS ook verschillende massage therapieën. MMS werkt met moderne toepassingen maar is tevens bedreven in de geneeskunst van eeuwenoude tradities uit China, India en Japan die de tand des tijds hebben doorstaan.

Zweedse techniek Uw stress verdwijnt als sneeuw voor de zon. Laat alle spanning wegvloeien in een gelukzalige massagebehandeling van verschillende Zweedse technieken.

Diepe weefsel techniek De ideale manier om van uw pijnklachten af te komen. Al die beurze plekken diep in uw lichaam verdwijnen. U zult zich als herboren voelen. We hebben nog tal van andere massagesoorten voor u–denk aan de hete stenen massage!

Weet u niet waaruit te kiezen? Geen zorgen.Onze medische massage therapeut legt u alles over de mogelijkheden uit zodat u samen tot een weloverwogen keuze komt.Laat blessures en pijnklachten u niet nekken. U hoeft niet te lijden. Neem geen genoegen met zomaar een masseur.Laat ons uw verwachtingen overtreffen met onze top therapie!

Tarieven van Fysiotherapie                   Tarieven van Massage

 

De winkel wordt geladen. Indien deze tekst blijft staan, heeft
u mogelijk een reclameonderdrukker (adblocker) geïnstalleerd.
Schakel deze eerst uit en ververs deze pagina (Ctrl+F5).

Zenuwachtig over uw eerste massage? 

MMS is gespecialiseerd in cliënten die nog niet eerder een massage ondergingen. Ze weten dat u de eerste keer wat gespannen bent en zullen er alles aan doen om die spanning weg te nemen. Hun persoonlijke aanpak stelt u direct op uw gemak.

MMS behandelingen beginnen met een persoonlijk gesprek met uw therapeut. Hier kunt u precies vertellen wat uw behoeften zijn, en wat u wel en niet wilt.

 

Veel cliënten willen zich liever niet uitkleden. Dat is geen probleem bij MMS. U trekt net zoveel kleding uit als u zelf prettig vindt. Daarnaast blijft u tijdens de behandeling altijd volledig bedekt.

 

MMS therapeuten laten u graag kennismaken met massagetherapie.

Met de speciale Massagewaardebon op deze pagina kunt u ons direct bellen voor een gratis behandeling