Regelement Fysiotherapie
Hieronder vindt u informatie over de praktijk en enkele regels m.b.t. betalingen.

 

Fysiotherapie  wordt in de meeste gevallen niet vergoed uit  de basisverzekering.

Indien u een aanvullende verzekering heeft is het  raadzaam de polisvoorwaarden goed door te nemen zodat u op de hoogte bent van het aantal behandelingen die vergoed worden. U bent zelf verantwoordelijk voor uw verzekering. Dit houdt in dat u zelf op de hoogte dient te zijn van het aantal behandelingen dat vergoed wordt door uw verzekeraar.

Indien de behandelingen niet vergoed worden door uw zorgverzekeraar krijgt u in de meeste gevallen  een nota . Sommige zorgverzekeraars (o.a. Zorg en zekerheid) vergoeden deze behandelingen  wel aan ons en brengen deze zelf bij u in rekening.

U krijgt de nota’s van MMTAdministraties,dit administratiekantoor verzorgt de declaraties van de praktijk.Mocht u vragen hebben over een nota  of uw vergoedingen dan kunt u contact opnemen met MMTAdministraties 023 5622433 of info@mmtadministraties.nl

Voor veel behandelingen geldt dat het effect vele malen vergroot wordt door het gebruiken van kinesiotape. Dit wordt echter niet vergoed door de zorgverzekeraars  en  u zal  hiervoor  een rekening krijgen.

Behandelingen waarvoor dubbele behandeltijd uitgetrokken wordt, kunnen maar 1 maal gedeclareerd worden bij de zorgverzekeraar. Daarom wordt de overige tijd bij u in rekening gebracht.

De eerste afspraak zal voor een groot deel bestaan uit een intake en een onderzoek waarbij ook de nodige tijd wordt uitgetrokken voor het registreren van gegevens.

Preventieve behandelingen zijn mogelijk maar worden niet vergoed door de zorgverzekeraar.

 Afspraken dienen minimaal 24 uur van tevoren  afgezegd te worden, anders worden ze bij u in rekening gebracht.

Het tarief voor een niet nagekomen afspraak bedraagt € 25,00.

 

    

 

 

Refer-a-friend

 

Medical Massage Service Scholeksterlaan 86  3645 KD Vinkeveen

Route

0297 265 802

 info@medical-massage.nl

www.medical-massage.nl

Fysiotherapeut